Glede na trenutno vreme si je težko predstavljati, da so devetošolci še nekaj ur nazaj lovili sončne žarke na vrhu dobrih 2000m visoke Male Tičarice. Pogled naokoli je bil res pravljičen. Da so prišli so tega, pa so morali prej postoriti še nekaj stvari.
Dan se je pričel z jutranjo gimnastiko. Z nekaj razteznimi vajami smo dosegli boljšo gibljivost in nekoliko lažje noge. Učenci in učenke so sobe pospravili kot bi mignil in bili za to tudi pohvaljeni. Osebju Doma na Komni smo se zahvalili za večletno gostoljubnost in odšli proti Koči pri Triglavskih jezerih. Ves čas nas je spremljala megla, saj je bila baza oblakov na približno 1900m. Po daljši pavzi smo se vsi usmerili proti Štapcam, od tam pa eni na Tičarico, drugi pa direktno proti Blatu, kamor smo prišli malo pred 17. uro.
Če povzamemo, smo v hribih preživeli tri čudovite dni. Verjetno vsi čutimo nekaj utrujenosti, s čimer pa ni prav nič narobe. Sami sebi smo dokazali, da zmoremo in smo sposobni velikih reči, tako da se bo marsikdo v hribe že kmalu z veseljem vrnil.

IMG_20241016_100628

Slika 1 of 10

Dostopnost