Obveščamo vas, da bo zbiralna akcija odpadnega papirja in tekstila potekala od ponedeljka, 9. oktobra do petka, 13. oktobra na parkirišču pred OŠ na Bohinjski Bistrici vsak dan od 8.00 do 18.00 ure, razen v petek do 16.00 ure.

Prosimo, da vsak, ki prinese papir, označi učenca v zvezek ob zabojniku.

Zbiramo: čevlje v parih, ženska/moška/otroška oblačila, hišne tekstilije (posteljnine, odeje, rjuhe, brisače), nahrbtnike, torbe, plišaste igrače, pasove, pokrivala, spodnje perilo. V zabojnik ne sodijo prešite odeje, vzglavniki, preproge, vzmetnice, dežniki, trde igrače in koščki tekstila, ki se ga ne da ponovno uporabiti, predelati ali reciklirati. Zbran tekstil naj bo skrbno zložen v plastičnih vrečah in odložen v garažo poleg zabojnika za papir. V kolikor v vaših omarah samevajo še uporabni in dobro ohranjeni kosi oblačil, ste vabljeni, da jih prinesete na izmenjevalnico oblačil v KD Joža Ažmana, v soboto, 14. 10. popoldan.

Ker imajo vsi otroci koristi šolskega sklada, kamor so zbrana sredstva nakazana, je zaželeno, da vsak prinese vsaj nekaj odpadnega papirja. Seveda pa se veselimo vseh tistih, ki vsako leto pridno polnite zabojnik.
Hvala za vaš prispevek.

Mojca Rozman,
ravnateljica

Dostopnost