V soboto, 6. maja 2017, pripravljamo sejem sadik. Obiščite nas na prostoru tržnice v Bohinjski Bistrici od 8.00 do 13.00 ure in si priskrbite sadike zelenjave, zelišč ter medovitih cvetlic. Izkupiček sejma bo kot vsako leto namenjen šolskemu skladu. Finančna sredstva šolskega sklada so namenjena nakupu nadstandardne opreme, financiranju dejavnosti, ki niso obvezen del izobraževalnega programa, ter nudenju pomoči nadarjenim ter socialno šibkejšim učencem.

V soboto, 27. maja 2017, bomo od 14.00 do 20.00 prisotni tudi na tržnici na jezerski promenadi. Pripravljamo izdelke, s katerimi bomo pripomogli šolskemu skladu. Finančna sredstva šolskega sklada so namenjena nakupu nadstandardne opreme, financiranju dejavnosti, ki niso obvezen del izobraževalnega programa, ter nudenju pomoči nadarjenim ter socialno šibkejšim učencem.

V sredo, 31. maja 2017, vabimo na Gorjuše, kjer bomo predstavili raziskovalno nalogo o lanu, ki smo je letos napisali in izvedli na Gorjušah skupaj z gospo Lenko Zalokar, ki nam bo pri predstavitvi pomagala.

V ponedeljek, 29. maja 2017, bomo na matični šoli s prireditvijo ob 10.30 odprli razstavo panjskih končnic v sodelovanju z Osnovno šolo Antona Janše Radovljica in razstavo amaterskega slikarja Vinka Prežlja.  Obiskovalcem bomo predstavili tudi raziskovalno in turistično nalogo, ki smo jih napisali v letošnjem šolskem letu.  Razstavi bosta na ogled vse do 2. junija 2017.

V petek, 2. junija 2017, podružnična šola v Srednji vasi pripravlja dan odprtih vrat.

Osrednja prireditev osnovne šole se bo odvijala v petek, 2. junija 2016, od 17.00 do 18.30 ure, na travniku pred Kulturnim domom Joža Ažmana. V glasbenem delu se vam bodo predstavili otroški in mladinski pevski zbor naše šole ter naši mladi glasbeniki, udeležili pa se boste lahko tudi delavnic, ki jih pripravljamo za vse radovedne in ustvarjalne.

Dostopnost