Publication4

Mesec november je že tradicionalno posvečen krepitvi boja proti različnim oblikam zasvojenosti. Zato NSD Bohinj v sodelovanju z Občino Bohinj organizira predstavo Jaz, Batman, ki bo potekala v petek, 25. 11. 2016, ob 20.00 v Kulturnem domu Joža Ažmana.

Odmevna predstava je namenjena tako otrokom, mladostnikom kot tudi odraslim, ki imajo opravka z otroki. Humorno bo spregovorila o problemu, s katerim se srečujejo tako rekoč vsi starši. Nasilje med mladostniki danes ni osamljen pojav, nasprotno, z njim se srečujejo tako rekoč v vseh vzgojno-izobraževalnih ustanovah, kjer ugotavljajo, da dobiva vedno nove oblike in razsežnosti. Besedilo pa opozarja tudi na nemoč celotnega družbenega sistema, ki v nori dirki za uspehom in denarjem ne vidi več svojih najdražjih, svojih odraščajočih potomcev in njihovih težav – ki jih otroci kljub tehnološkemu napredku in precejšnjemu blagostanju ne znajo reševati sami.

Vstopnice si lahko v predprodaji zagotovite v LD Turizmu ali pa eno uro pred predstavo. Za zadnjo triado bohinjskih osnovnošolskih otrok bo vstopnice financirala Občina Bohinj.

Dostopnost