anketaSpoštovani starši!

V šoli stremimo k temu, da bi bilo življenje in delo v njej čim bolj uspešno za vse, ki v vzgojno izobraževalnem procesu aktivno sodelujemo. Sodelovanje med domom in šolo oziroma učitelji in starši je namenjeno boljšemu delu in razvoju učencev. Tako sodelovanje lajša ali pa otežuje življenje in delo učiteljev in staršev samih; ko je sodelovanje dobro, ugodnosti (prednosti, koristi) čutijo tudi starši, učitelji in šola kot celota.

Člani Aktiva sveta staršev Zgornje Gorenjske so oblikovali anketo, ki zbira podatke o zadovoljstvu s šolo. Ker želimo pridobiti podatke, ki nam bodo služili pri izboljševanju nadaljnjega dela šole, vabimo vse starše, da omenjeno anketo rešite v čim večjem številu. Le na ta način bomo dobili čim bolj verodostojne podatke, ki nam bodo pomagali pri nadgrajevanju dela naše šole.

Anketa, ki je seveda anonimna, se nahaja na povezavi in bo za izpolnjevanje na voljo (do srede, 23. 3. 2016) do 29. 3. 2016. Če želite anketo rešiti na klasičen način, v papirnati obliki, to sporočite, da vam jo posredujemo.

Veseli bomo vašega odziva.

Predsednica sveta staršev: Tanja Sodja                                      Ravnateljica: Mojca Rozman

Dostopnost