3. septembra Občina Bohinj začenja z urejanjem Triglavske ceste od krožišča proti Becovem mostu. Dela bodo potekala v dveh fazah in sicer od 3. 9. 2018 do 16. 9. ob delni zapori in od 17. 9. do 17. 10. ob popolni zapori. Zato bo v tem času veljal tudi razmeram prilagojen prometni režim. Natančen opis se nahaja na https://obcina.bohinj.si/objava/150211.

Tu objavljamo navodila za šolo in vrtec. Vsa aktualna obvestila bomo sproti objavljali na naših spletnih straneh.

PROMETNI REŽIM – ŠOLA

V času delne zapore bodo vsi šolski prevozi potekali normalno po voznem redu.

Ob popolni zapori bo prilagojeno postajališče za šolske avtobuse, ki vozijo po Spodnji dolini. To bo na novem parkirišču v Danici. Od tam bodo učenci v šolo prišli mimo nogometnega igrišča, zavili na Pot v Danico in prečkali Savsko cesto proti šoli in obratno. Za varnost na poti bomo poskrbeli  skupaj s prostovoljci Društva upokojencev, redarji…

PROMETNI REŽIM – VRTEC

Ob rekonstrukciji ceste bo od 3. 9. 2018 dalje mimo vrtca urejen stalen enosmeren promet in sicer dovoz do vrtca poteka v smeri s Savske ceste mimo LD turizma in Marodnove hiše, izvoz pa bo z Mencingerjeve ul. na Triglavsko c.

Z novim šolskim letom bo v vrtec vključenih več otrok kot v času počitnic. Radi bi zagotovili kar najboljšo varnost, tako otrok kot tudi vseh spremljevalcev. Zaradi pomanjkanja parkirnih mest tik ob stavbi vrtca, naprošamo, da pripeljete otroke v vrtec peš. V kolikor to ni mogoče, pa priporočamo, da za parkiranje uporabljate novo parkirišče v Danici.

 

Dostopnost