NUJNO OBVESTILO in dodatne informacije o začasnem avtobusnem postajališču

Zaradi obnovitvenih del oz. končne preplastitve Savske ceste v Bohinjski Bistrici bo v sredo 16. in v petek 18. maja potekala popolna zapora ceste in sicer od 8.00 do 15.00.  V času popolne zapore bodo šolski prevozi prilagojeni, prav tako dostop do šole oz. vrtca (velja za 2 oddelka v stavbi šole).

VOZAČI: Zjutraj bodo avtobusi prišli v šolo ob običajnem času, drugačen režim velja za povratek iz šole. Avtobusi bodo odhajali po običajnem voznem redu, najprej po Spodnji dolini nato v Zgornjo dolino. Prilagojeno bo postajališče. Kje natančno bo avtobus pobral vozače, se še dogovarjamo. Informacijo sporočimo naknadno.

Postajališče za povratek iz šole: avtobus bo pobral učence na Ajdovski cesti (intervencijska pot do šole ob ograji župnijskega vrta). Do tja bodo učence iz šole usmerili in pospremili dežurni učitelji.

PEŠCI: V času zapore bo dohod in odhod do/iz šole  za pešce mogoč z/na Ajdovsko cesto. Tisti, ki učence prvošolce ali vrtčevske otroke v šolo/vrtec pripeljete, lahko koristite parkirišče pri pokopališču in nato učence pospremite peš do šole in obratno.

DOVOZ z Ajdovske ceste za osebna vozila je možen samo za zaposlene.

V šoli se bomo pogovorili z učenci glede varnih poti iz šole, prav tako svetujemo, da se pogovorite z otroki tudi doma.

Mojca Rozman, ravnateljica

 

 

Dostopnost